Тийнейджърка издъхна при жесток инцидент

https://crimes.bg/analizi/tiyneydzharka-izdahna-pri-zhestok-incident/43005 Crimes.bg
Тийнейджърка издъхна при жесток инцидент

 

Младият шофьор е задържан

 

13-годишна девойка изгуби живота си при жесток пътен инцидент.

 

В резултат на челен удар между две коли, случил се в близост до чирпанското село Зетьово, са издъхнали 63-годишен мъж и момиче на 13 години.

Черната новина бе потвърдена и от Окръжната прокуратура в Стара Загора.

 

Освен двете жертви, са пострадали други трима души – възрастна жена и двама младежи. Шофьорът на един от автомобилите, участвали в тежкия инцидент, е задържан.

 

Компания от седем младежи от Чирпан се движели пеша по пътя. В опит да ги заобиколи, младеж на 20 години навлиза с колата си в насрещната лента, където се удря с друг автомобил.

В насрещно движещия се автомобил са пътували мъж и 80-годишна жена. Възрастният мъж е издъхнал на място в резултат на тежкия удар, а жената е настанена в болница.

 

В резултат на удара, автомобилът на младежа се завъртял и блъснал няколко от движещите се по пътя пешеходци. 20-годишният шофьор също е пострадал, но не става ясно какво точно е състоянието му. Единият от пешеходците е загинал, а други двама са ранени.

 

Образувано е досъдебно производство по случая.

Източник: trud.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.