Тежка верижна катастрофа във Врачанско

https://crimes.bg/analizi/tezhka-verizhna-katastrofa-vav-vrachansko/41102 Crimes.bg
Тежка верижна катастрофа във Врачанско

Тежка верижна катастрофа във Врачанско

Тежка верижна катастрофа стана днес във Врачанско. Инцидентът се е случил между селата Мраморен и Баница. Пострадало е едно дете.

Работници почиствали. Движението е било пропускано поетапно движението. Виновен за инцидента е 67-годишен водач, който е навлязъл в рисковия участък с висока скорост и отнел предимството на  идващата отсреща колона.

В резултат от това е последвал челен сблъсък с джип.В него пътувало семейство, което се връщало от почивка. В колата е имало 14-годишно момче, което е със счупено ребро. Майка му е с натъртвания и охлузвания.Пострадалите са освободени от болницата за домашно лечение. Пътниците от третия автомобил са леко пострадали. Нито един от шофьорите не е употребил алкохол, съобщава днес.

Днес се случи още един тежък инцидент по пътищата у нас. 

Тежкотоварен автомобил "Ивеко" и лек автомобил "Рено" се сблъскаха челно в Кресненското дефиле, пише Блиц, позовавайки се на Струма.ком.

При катастрофата има пострадал един човек. Леката кола е силно смачкана, най-вероятно сблъсъкът е бил доста силен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.