Тежка катастрофа с украинци край Поморие

https://crimes.bg/analizi/tezhka-katastrofa-s-ukrainci-kray-pomorie/43150 Crimes.bg
Тежка катастрофа с украинци край Поморие

 

Автомобилът е издърпан от Пътна помощ

 

Джип с украинска регистрация изхвърча от пътя край Поморие.

 

Зрелищната автокаскада се е случила около 18 ч., снощи, близо до с. Горница.

 

Като по чудо няма пострадали при тежкия инцидент, отбелязва „Флагман“. Пътуващите в белия джип украинци, са се разминали само с шок от случката. На място е извикан патрулен екип на полицията. Не се е наложило присъствието на екип на Спешна помощ, тъй като не е имало необходимост.

 

Според очевидци на случката, в украинския джип е пътувало четиричленно семейство. Возилото е било издърпано от Пътна помощ, а пътят разчистен.

 

За съжаление обаче пътен инцидент, случил се вчера между автомобил и колоездач, не се е разминал без сериозно пострадали. Според очевидци, колоездачът е пострадал много сериозно. Те разказват, че главата му била цялата обляна в кръв. Пострадалият е бил транспортиран от екип на Спешна помощ до лечебно заведение. Така и не става ясно какви са причините, довели до тежкия сблъсък.

 

Той се е случил на столичния булевард „Братя Бъкстон“ в района на кръстовището му с ул. „Иван Сусанин“.

Източник: lupa.bg

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.