Теленор България с три отличия от годишните награди Employer Branding Awards 2021

https://crimes.bg/analizi/telenor-balgariya-s-tri-otlichiya-ot-godishnite-nagradi-employer-branding-awards-2021/41965 Crimes.bg
Теленор България с три отличия от годишните награди Employer Branding Awards 2021

С второ място бяха наградени и усилията на оператора в посока благосъстоянието на хората в компаниятаТеленор България спечели три приза на престижните награди за Employer Branding на b2b Media по време на онлайн церемония, организирана от медията.

Теленор получи отличия в три категории, като успя да спечели журито с проект, посветен на избраната от тях HR технология и имплементирането й като инструмент за по-ефективен и автоматизиран метод за управление на служителската удовлетвореност в условия на криза.

С второ място бяха наградени и усилията на оператора в посока благосъстоянието на хората в компанията и реализирането на разнообразни нови и съществуващи програми, обърнати към грижата за служителите, тяхното физическо и психическо здраве, както и личностно развитие.

С трето място бе награден и успехът на компанията в запазването и реализирането както на утвърдени, така и на нови HR проекти, свързани с привличането, развитието и запазването на служители в компанията, въпреки предизвикателствата на изминалата година.

"Теленор е компания, за която развитието на бизнеса е пряко свързано с устойчивото развитие и израстването на нашите служители, затова и инвестициите ни в тях са дългосрочни и устойчиви. Радваме се, че журито на b2b Media оцени толкова високо нашите усилия в тази посока", коментира Галина Чулева, главен директор "Хора и култура" в Теленор България.

Всички отличени проекти и инициативи на компанията демонстрират високото ниво на ангажираност на работодателя към служителите и усилията на оператора в посока създаването на благоприятна среда за професионалното и личностно израстване на хората. Въпреки кризата компанията продължава непрекъснатите си инвестиции в посока допълнително обучение и специализация на служителите си, както в посока техните експертни и професионални компетенции, така и в техните управленски и меки умения. Теленор не прекъсва и своите инициативите в посока благосъстоянието на служителите, като сред най-ангажиращи се нареждат програмите "#GetInShape" - инициативата "10 000 крачки", разнообразни сесии с експерти по здравословно хранене, балансиращи терапии, сертифицирани треньори и др.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.