Светило в хирургията оперира българи с наднормено тегло

https://crimes.bg/analizi/svetilo-v-hirurgiyata-operira-balgari-s-nadnormeno-teglo/43358 Crimes.bg
Светило в хирургията оперира българи с наднормено тегло

Възстановяването е бързо, а резултатите са зашеметяващи!

 

Пациенти с наднормено тегло от България откриха своя спасител в лицето на светило в световната хирургия. Френският топ хирург доц. д-р Мурат Чаа оперира в най-престижната клиника в Истанбул и вече е помогнал на стотици пациенти от България да започнат нов живот.

 

Само преди седмици на Чаа се довери Златния глас на Армения - Артур Надосян, който от 15 години води неравна битка с килограмите. Певецът преминал през всички възможни диети и здравословни режими, но без успех. Резултатът от тях бил краткотраен и неизменно последван от отчайващия йо-йо ефект.

 

Затова потърсил помощта на доц. д.-р Мурат Чаа, чиито метод за раздяла с наднорменото тегло и съпътстващите го заболявания е признат за най-иновативният в цяла Европа.

 

Операцията се извършва чрез лапароскопия, което гарантира много бързо възстановяване на пациентите. Важното е, че обемът на стомаха се намалява, но без да се налага познатото вкарване на пръстен или балон.

 


 

След интервенцията се променя пътя на приеманата храна, което води до минималното усвояване на калориите от нея, обяснява самият хирург. Френският възпитаник гарантира, че певецът Артур ще достигне до идеалното си здравословно тегло само след 18 месеца. При все, че е постъпил в клиниката с рекордните 205 килограма.

 

Интервенцията ще помогне на арменеца да се излекува и от дългогодишната си хипертония, стомашна херния, рефлукс, подагра и инсулинова резистентност, придобити благодарение на свърхтеглото му.

 

Българите, които желаят да се консултират за лечението си при хирурга, може да го направят чрез платформата на Мерилин Хасанова. Тя се казва "Живот за теб" и помага на българските пациенти да се възползват от услугите на най-добрите специалисти в Европа.

 

В "Живот за теб" всеки ще получи информация за възможностите за лечение в реномирани турски болници. Както и подробна информация за конкретната хирургическа интервенция за лечение на наднормено тегло.

 


 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.