Страшно възмездие застигна убиеца на Милена – Илиян

https://crimes.bg/analizi/strashno-vazmezdie-zastigna-ubieca-na-milena-iliyan/40528 Crimes.bg
Страшно възмездие застигна убиеца на Милена – Илиян

Дори транквилантите не му помогнали да възстанови душевното си състояние

Тежка съдба е застигнала убиецът от пловдивското село Куртово Конаре – Илиян Рангелов.

 

В края на 2016 г. той уби по зверски начин красивата си годеница Милена Динова.

Младият мъж получи 15-годишна присъда, но отказва да я приеме и не може да свикне в пловдивския затвор. Той е на път да полудее или вече е откачил, твърдят запознати със сагата.

Илиян изпадал в различни настроения, основно бил много гневен. Имал психически проблеми, от известно време пиел транквиланти, но и те не помагали да се възстанови душевното му състояние.Наскоро, докато пандизчиите обядвали в затворническия стол, Илиян без причина превъртял, изсипал си в блузата купата с боба, който ядял, станал и напуснал столовата. На свиждане с майка си викал към изтормозената жена: "Изкарайте ме от тук, не издържам вече". Според запознати убиецът е бил застигнат от божие наказание. Илиян така и не успя да стане младоженец. На 28 декември 2016 година колегите на Милена я открили късно вечерта мъртва на улицата, прободена в сърцето с нож. Хората се притеснили, тъй като я чакали, за да отидат заедно нощна смяна на работа в съседно село. По време на разследването стана ясно, че годениците често се карали. Илиян ревнувал Милена, без никаква причина, бил вманиачен на тази тема.

Не я пускал никъде, дори на кафе с приятелки. На Коледа й подарил годежен пръстен. Тя приела да се омъжи за него, въпреки проблемите помежду им. Във фаталната вечер имало жесток скандал, след това Милана тръгнала на работа. На улицата я настигнал разяреният Илиян, отново се скарали и той забил нож в сърцето й.После се върнал у дома и инсценирал заспиване.

 

Когато бил разобличен от полицаите, мъжът си признал за зверството. В кухнята му бе открит и ножът, с който е убил любимата си. След това обаче, по време на процеса, Рангелов отричаше вина и казваше, че разследващи са го принудили да направи самопризнания.запознати издават, че Илиян Рангелов лежи в една килия с бившия полицай Венцислав Караджов.

Миналата година той получи доживотен затвор за убийството на майка си и баща си. Караджов, който също не признава вина, е ликвидирал възрастните си родители с 8 куршума. Причината е спор за имот.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.