Страховити подробности за екшъна във Велико Търново

https://crimes.bg/analizi/strahoviti-podrobnosti-za-ekshana-vav-veliko-tarnovo/40589 Crimes.bg
Страховити подробности за екшъна във Велико Търново

 

Собственикът е категоричен, че няма претенции срещу нападателя

„Не съм очаквал, че такова нещо ще се случи. Той работи няколко месеца на къщата ми, строителен работник е. Шпаклова изолация. Една сутрин каза, че повече няма да работи. Разплатихме се и край“.

 

Това заяви в ефира на Нова тв собственикът на магазина във Велико Търново, който вчера бе изпотрошен от мъж с бухалка.

"Една сутрин нещо прищрака и започна да прави проблеми. Започна да притеснява мен и работниците ми. Каза им, че не работят добре и той трябва да ги учи", спомня си бизнесменът. "Той 10 минути громи тук с бухалка във вторник. Благодаря на полицията, че този път дойде навреме. И преди сме имали нападения от него, но обикновено бързо действа и бяга", каза той. "Момчето имаше и набор от камъни, освен бухалката. Когато работеше за нас, не сме видели такива изблици на гняв и на агресия. Дори не съм предполагал, че е такъв. Винаги сме му помагали. Възхищавах му се, че е на 25 години, а работи. Младите хора в днешно време не работят", заяви бизнесменът."Преди време в една бизнес сграда беше запалил пожар. Беше мятал камъни по автомобила ми и какво ли още не. Момчето обаче има нужда да му се помогне. Аз имам застраховки, но този тормоз трябва да престане. Нямам претенции към него, нека му помогнат", каза собственикът на магазина. "Притеснявам се. След този акт, следващата стъпка каква би била? Продавачката вчера окей – избягала е. Ако беше жена ми тук, щеше да опита да го спре, тогава какво щеше да стане?", запита той.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.