Станка Марангозова говорила с баща си по телефона секунди преди да я разстрелят

https://crimes.bg/analizi/stanka-marangozova-govorila-s-bashta-si-po-telefona-sekundi-predi-da-ya-razstrelyat/38356 Crimes.bg
Станка Марангозова говорила с баща си по телефона секунди преди да я разстрелят

Фараонката Станка Марангозова е говорила по телефона с баща си точно 1 минута преди да я разстрелят. Тя затворила и тръгнала да си сваля колана, когато килърът на мотор потропал на стъклото ѝ, пише в. „Телеграф“.  

 

Щом го спуснала и поела в ръка бялата изкуствена роза, той я разстрелял с 3 куршума в главата и избягал, разкриват от МВР.  

 

Справките са показали, че 46-годишната аферистка, отмъкнала милиони левове от различни жертви, не е разговаряла по мобилния си телефон в момента на покушението. В хода на разследването станало ясно още, че убиецът е гръмнал Марангозова с пистолет „Макаров“.

 

Той, обаче, бил преправен, разкриха криминалисти. Смята се, че става дума за професионален килър, което издали стрелбата и разположението на куршумите в главата на фараонката. Огледът на  местопрестъплението показал, че Станка дори не е успяла да си свали предпазния колан по време на разстрела.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.