Стана ясно кой е убитият при свада в заведение във Видин

https://crimes.bg/analizi/stana-yasno-koy-e-ubitiyat-pri-svada-v-zavedenie-vav-vidin/34235 Crimes.bg
Стана ясно кой е убитият при свада в заведение във Видин

Преди години помещението е било магазин за хляб и мляко


Стана ясна самоличността на мъжа, който бе убит при свада в заведение във Видин.

 

Появиха се първи подробности около трагичната пиянска свада във видинско заведение, при която почина 31-годишен мъж, съобщава „Булнюз“.

 

По неофициална информация в небезизвестния видински "Бали клуб", разположен под жилищен блок „Еделвайс“ в квартал "Калето", тази сутрин около 08:00 часа е било застреляно момче. Компанията била от четирима приятели, които дошли в клуба след обиколка на други заведения в града.

 

Застреляното момче е Теодор или повече познат като Папура, уточни собственикът на "Бали", който е бил извън града по това време. Помещението, което преди години е било магазин за хляб и мляко, а впоследствие квартален офис на Отечествения фронт, е продадено на частно лице по времето, когато кмет е Румен Видов.

 

Шумът и непоносимите вибрации от уредбите са били нееднократно повод за жалби от страна на живеещите в този жилищен блок. Контингентът на заведението също е силно притеснителен, споделят живеещите там.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.