Стана ясно кой е извършил крупния обир в Ямбол

https://crimes.bg/analizi/stana-yasno-koy-e-izvarshil-krupniya-obir-v-yambol/40392 Crimes.bg
Стана ясно кой е извършил крупния обир в Ямбол

Вече е ясно кой е извършил обира в Ямбол

Вече има задържан за крупния обир в Ямбол, при който бяха задигнати 850 000 лева. Арестуван е 44-годишен изпечен престъпник от Бургас.

Той е задържан в хода на специализирана полицейска акция на територията на Ямбол. Арестът му е факт след подаването на сигнал за кражба на крупна парична сума от дома на местен гражданин, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Монитор".

Престъплението е извършено на 21 октомври м.г. Крадецът т е задигнал от тайник в камината сумата от 750 200 лева, отделно 50 000 евро, 7 милиона виетнамски донги и 450 бразилски реала, както и златни накити.

В продължение на близо 3 месеца работещи по досъдебното производство криминалисти от ОД на МВР-Ямбол, стеснили кръга на заподозрените докато.

Бургазлията В.Л., който вече е с постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Общо 17 адреса и автомобила са били претърсени във връзка със случая. Намерени и иззети са били 54 000 лв и част от бижутата, които са обект на обира. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.