Стана ясно каква е причината за кървавото семейно клане в Петрич

https://crimes.bg/analizi/stana-yasno-kakva-e-prichinata-za-karvavoto-semeyno-klane-v-petrich/38158 Crimes.bg
Стана ясно каква е причината за кървавото семейно клане в Петрич

 

Състоянието на Невена е тревожно  

Ясен е мотивът, довел до кървавата касапница в Петрич, разиграла се в дома на Васил Василев и Невена Тегова, в апартамента на Васил в града.

В продължение на месеци, Васил и жената, с която той живеел на семейни начала, се карали за жилището. Невена искала Васил да прехвърли апартамента на нейно име.

 

Това е станало ясно от проведените разпити с касапина Васил, наръгал с нож на няколко места в тялото Невена. Според показанията на ножаря, Невена непрекъснато му повтаряла да прехвърли апартамента на нейно име, защото е много болен и ще умре. Той обаче знаел, че ако го направи, тя ще го изхвърли като куче на улицата и затова отлагал прехвърлянето.

 

Днес скандалът избуял с нова сила. Невена се заяждала още от сутринта при най-малкия повод и отново споменала апартамента.

54-годишният Васил заявил, че още е рано да умира и няма да го прехвърли, при което Невена се спуснала към него и го нападнала, докато си седял на фотьойла в една от стаите на къщата, това разказва пред разследващите Васил.

 

Жената започнала да го удря и да го стиска за гушата, крещейки в лицето му, че ще го убие. Тогава, Васил инстинктивно грабнал ножа от масата в близост и нанесъл три удара в тялото и. Невена паднала и той започнал да вика за помощ.

 

Това е неговата версия за случилото се днес, в Петрич. Факт е, че Васил Василев е много болен, той е с инсулт и цялата му лява страна е парализирана, придвижвал се с патерици, движил само дясната си ръка, с която е нанесъл фаталните удари. Съседите му се чудят откъде този човек е извадил тази сила, тъй като едва диша. Бил силно увреден, пише Struma.com.

 

Полицията дори не може да го остави в клетката, тъй като здравословното му състояние не позволява той да бъде задържан. Очаква се обаче решението на прокуратурата. Във всички случаи, Васил Василев ще бъде отговорен за опит за убийство. Преди около час лекарите в Сандански приключиха с операцията на Невена. Все още информацията за точните наранявания е оскъдна, но се знае, че състоянието и е много тревожно.

 

Освен раните по тялото има и прободна рана по ръката, вероятно инстинктивно вдигнала я, за да се защити. На разпит в полицията ще бъде призована майка и, която била първата, видяла окървавената стая на Невена и Васил.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.