Стъки пак атакува Отровното трио!

https://crimes.bg/analizi/staki-pak-atakuva-otrovnoto-trio/34484 Crimes.bg
Стъки пак атакува Отровното трио!

"АЛО, БАНОВ! Ало, Стъки съм! Май не се чуваме добре! Регистърът още не е готов! Министър Банов, имахте достатъчно време, почти 2 години, за да разберете, че подходът Ви за “стимулиране” на неизрядните собственици на фалшиви сайтове води до още по-голяма анархия в тиражирането на жълти новини". Това написа в профила си във Фейсбук Станислав Недков-Стъки, който е председател на федерацията по ММА и организатор на контрапротести в София.

"Не съм “медиен” човек, но като гражданин на България и като многократно потърпевш от фалшиви “новини” в жълти сайтове, имам право да знам защо смятате, че законите не важат за всички. Как така всички работещи българи сме длъжни всяка година да подаваме данъчни и всякакви други декларации, и ако някой се забави дори с ден, следва глоба, а Вие позволявате на някои тарикати - собственици на фалшиви сайтове да се чувстват недосегаеми?", посочва той.

"Виждаме, че всички медии, уважаващи себе си, своите зрители, читатели и слушатели, са спазили закона и са подали своите декларации в публичния регистър. Някак нелогично и арогантно е обаче да гледаме как от регистъра на медиите отсъстват лица като Арман Бабикян, за който има множество медийни публикации, доказващи притежание на сайтове за фалшиви новини. Защо за тия хора законите не важат?", пита се Недков.

"Глобите, заложени в закона са достатъчно големи и те нарастват след всяко следващо нарушение. Затова от Вас единствено се иска да приложите правомощията си и да осъществите строг контрол върху осветляването на собствениците, начините на финансиране и прекратяването на гнусните и лъжливи драсканици, с които всеки неудобен и инакомислещ българин може да бъде омаскарен. Медийния комфорт за Вас, като министър е добре дошъл, но той не бива да е за сметка на успелите и популярни българи! Министър Банов, бъдете смел и си свършете работата докрай. Пак Ви напомням, че от Вас зависи дали ще Ви запомним, като смел или като страхлив министър!", пише още Стъки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.