Среднощна стрелба по апартамент в София

https://crimes.bg/analizi/srednoshtna-strelba-po-apartament-v-sofiya/40365 Crimes.bg
Среднощна стрелба по апартамент в София

За момента извършителят и причината за стрелбата остават неясни

Среднощна стрелба по апартамент в столичния квартал "Разсадника".

 

Инцидентът прилича на този от новогодишното хоро в Ловеч, когато беше ранена жена. Няма пострадали, а само материални щети, съобщава "България Он Еър".

 

Обикновена събота вечер – Мариян и жена му, са в дома си. Към 22:00 часа се чува пукот. 

"И се чу нещо като пиратка или не мога да кажа. Аз станах, дойдох при нея и тя вика "нещо ни гърмят" и аз викам – не, кой ще ни гърми, на осми етаж сме", разказва мъжът.

 

Оказва се обаче, че в прозореца на кухнята им има дупка. А по-късно разбират, че спалнята също е била на прицел.

"Дали е случайно, дали не. Обаче те са 2 удара, не е един. Да кажеш, че е едно – напил се, пуцал някой. То са два. Жена ми седнала вкъщи. Тя е постоянно на плота, нормално. Сега как да живеем", посочи мъжът.

 

Веднага се обаждат на полицията и на домоуправителя. Семейството живее от една година в апартамента на осмия етаж и казват, че нямат проблеми със съседи, не дължат пари на никого.  

 

"Притеснени сме. Не е нормално да стоим вкъщи и да ни гърмят. По всяка вероятност е някаква пневматична пушка, защото не са бойни патрони. Сега са сачми, другият път може да са... не знам", допълни Мариян.

 

Децата и родителите са много притеснени. Извършителят и причините за стрелбата засега остават неясни, а полицията продължава разследването.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.