Скандални разкрития за д-р Инна Бончева, която източи 500 000 лева от Здравната каса

https://crimes.bg/analizi/skandalni-razkritiya-za-d-r-inna-boncheva-koyato-iztochi-500-000-leva-ot-zdravnata-kasa/34056 Crimes.bg
Скандални разкрития за д-р Инна Бончева, която източи 500 000 лева от Здравната каса

Психиатърката, която е задържана за източване на половин милион лева от Здравната каса, е д-р Инна Бончева от Пловдив. БЛИЦ откри коментари от пациенти за нея.

Предлагаме ви мнения без редакторска намеса, публикувани във форума Черен списък на лекари в България, пише Блци, позовавайки се на trafficnews.bg.

"МОЛЯ ВИ НЕ ХОДЕТЕ при д-р Инна Бончева - психиатър в гр. Пловдив. В разрез с всички закони за психичното здраве и отношението към пациента тази госпожа се държи непрофесионално и далече от хуманността, която е нужно да носи човек, посветил се в професията на лекаря, а в частност занимаващ се с психиката (душата) на човека! Срам ме е, че в България има подобни лекари. Пожелавам на всички никога да не попадат на подобен. п.с. Не изключвам вероятността да е помогнала на много хора, но смятам, че въпреки това е срам за професията си! Не разказвам конкретно случая, защото е подобен на много... грубо отношение, арогантно и незачитащо пациента, мисля, че това говори достатъчно!

Друго мнение гласи следното: "Дори да е единствения доктор не поемайте този риск. Прави се на много компетентна, но нищо не разбира".Скандалната лекарка бе арестува при акция на Икономическа полиция и ДАНС. Тя е задържана във връзка с разкрита схема за незаконно източване на половин милион от Здравната каса. 

Инна Бончева е изготвяла фалшиви документи. Чрез мулета с тях е получавала изключително скъпи лекарства за лечение на параноидна шизофрения. Тези скъпи медикаменти се изплащат от Здравната каса. Вероятно лекарката е предпродавала лекарствата на черния пазар. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.