Скандални разкрития за бизнеса на убития Николай Драгополов

https://crimes.bg/analizi/skandalni-razkritiya-za-biznesa-na-ubitiya-nikolay-dragopolov/40912 Crimes.bg
Скандални разкрития за бизнеса на убития Николай Драгополов

Скандални разкрития за бизнеса на убития Николай Драгополов

 

Лъснаха скандални разкрития за бизнеса на убития бизнесмен Николай Драгополов.

 

Той е участвал в схеми с кухи фирми и подставени лица.

 

На името на бизнесмена няма нито едно дружество. Той се е съгласил да стане прокурорски свидетел по дело срещу група за източване на ДДС.

 

Джипът „Мерцедес“ G класа, в който той бе убит миналия вторник, е бил обявен за продажба от автокъща за 135 000 лева. Мъжът се е водил неформално управител на автокъщата, но по документи тя е собственост на Кирил Кирилов от Видин.

 

Само за последните няколко месеца той е карал над 20 луксозни автомобила. Те са обявени за продажба в автокъщата на Околовръстното.

 

Според основната версия за разстрела на Драгополов е, че той е имал спор с бивш партньор, с когото вкарвали коли от Франция и въртели схеми с ДДС, пише БЛИЦ, позовавайки се на в. „Телеграф“.

 

Двамата внасяли предимно аудита и мерцедеси. Според схемата се взимали основно от Франция, идвали и от Испания, след това номерата им се преправяли и на крайните клиенти по документи се представяли като внос от Германия.

 

Драгополов живеел предимно в Испания и Франция. Но миналата година се върнал в България заради пандемията, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.