Скандал! Мутри на Слави едва не помляха жена с колата си, скочиха да я бият (Разказ на потърпевшата)

https://crimes.bg/analizi/skandal-mutri-na-slavi-edva-ne-pomlyaha-zhena-s-kolata-si-skochiha-da-ya-biyat-razkaz-na-potarpevshata/34138 Crimes.bg
Скандал! Мутри на Слави едва не помляха жена с колата си, скочиха да я бият (Разказ на потърпевшата)

Бесен екшън с джиповете на Слави Трифонов се е разиграл в столичния квартал Изток.
Източник:
2019-12-12 10:00:00


Анализи


0

Прочетено: 54810

Кратка връзка
Бесен екшън с джиповете на Слави Трифонов се е разиграл в столичния квартал Изток.Автомобил от кортежа на Дългия едва не помлял софиянка, отнемайки й най-безцеремонно предимството. Случката се е разиграла на 3 декември на паркинг, в близост до скъпарски ресторант, където Трифонов често е засичан. След като един от джиповете му, пълен догоре с охрана, отнел предимството на друг автомобил, управляван от жена на средна възраст, отнесъл страничното му огледало. Вместо да получи извинение обаче, потърпевшата едва не станала жертва и на физическа агресия от страна на мутрите на Трифонов. Афектирана, жената решила да разкаже за случая във Фейсбук, пишейки до страницата на Вечерното шоу на Слави Трифонов. Ето разказът на Хубавена Ненкова: "Здравейте, досега харесвах Слави, но от днес той за мен и семейството ми е мъртъв. Да вземе да си обучи охрната на културно каране... мутренските години минаха. Удари ме тяхна кола и избяга, а задната кола реши, че ще ме сплаши... като слязат мутрите да ме бият (от паркинга в кв. Изток, от който излязоха, първите 2 коли не бяха с предимство.)".Потърпевшата допълни: "То не е катастрофа, а мръсна газ ми отнесе страничното огледало и неговите бодигарди тръгнаха да се ежат. Трябваше да извикам полиция, но се ядосах и тръгнах". Според жената бабаитите на Трифонов и самият той не са й оказали никаква помощ. Не им е дала шанс да я нагрубят, защото веднага запалила и тръгнала. Щетите по колата си обаче ще трябва да поеме сама. Припомняме, че Слави се движи из София с брониран джип Рейндж Роувър, поне още едно такова возило за ескорт и няколко въоръжени бодигардове в двете коли. Под тежка охрана е и сградата на телевизията му, пише Ретро. Така ли си представя водещият морала в политиката, след като създаде и партия - с демонстрация на агресия, възмущават се хората в социалните мрежи. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.