Ще се шокирате от причината, довела до клането във влака

https://crimes.bg/analizi/shte-se-shokirate-ot-prichinata-dovela-do-klaneto-vav-vlaka/39650 Crimes.bg
Ще се шокирате от причината, довела до клането във влака

Според БДЖ това е инцидентен случай, който няма как да се предвиди и предотврати

Ще останете в шок от причината, поради която се е стигнало да клането във влака.

 

Пламен Митев от "Пътнически превози" обясни какво точно се е случило при кървавия инцидент, станал по линията София-Бургас.

 

"Тръгвайки от гара София към Бургас се извършва проверка на документи на пътниците. Имало е пътник, който не е имал превозен документ и е бил отстранен от влака", каза той.

 

"Инцидентът става във вагон номер 4. Пътуват си тези двама души и малко след гара Ихтиман, където влакът спира, започва спречкването. Единият пътник бива намушкан с нож, а второто лице се отправя към първия вагон. 

 

По думите му по-младият мъж си е свалил обувките, в резултат на което се е разнесла неприятна миризма. По-възрастният пък му е направил забележка и се е стигнало до кървавия инцидент.

 

"И двамата пътници са имали документи за превоз", добави той.

Нападателят е на 60 години, а пострадалият – на 33. Той беше приет в Окръжна болница в тежко състояние. Знае се, че има криминално минало. От БДЖ заявиха, че това е инцидентен случай, който няма как да се предвиди и предотврати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.