Щастлива развръзка! Намериха жив и здрав изчезналия Мехмед от Якоруда

https://crimes.bg/analizi/shtastliva-razvrazka-nameriha-zhiv-i-zdrav-izcheznaliya-mehmed-ot-yakoruda/39560 Crimes.bg
Щастлива развръзка! Намериха жив и здрав изчезналия Мехмед от Якоруда

С успех приключи търсенето на 2-годишния Мехмед от Якоруда. Детето е открито живо и здраво в съседно село Бунцево. Към момента не е ясно как то е стигнало до там, тъй като става дума за 13 км разстояние.




Източник:




2020-09-24 16:07:00


Анализи


0

Прочетено: 77364

Кратка връзка








С успех приключи търсенето на 2-годишния Мехмед от Якоруда. Детето е открито живо и здраво в съседно село Бунцево. Към момента не е ясно как то е стигнало до там, тъй като става дума за 13 км разстояние.По-рано днес бе намерена детска обувка, която се предполага, че е на изчезналия Мехмед. Припомняме, че полицаи от Банско, Якоруда, Разлог, Благоевград се включиха в издирването на момченцето, което изчезна вчера около 18 часа от двора на къщата им.Детето било оставено за кратко само да си играе, и когато родителите му го потърсили установили, че го няма. Целият град се включи в издирването. 

Работи се по всякакви версии, включително и детето да е станало обект на престъпление. На място е и директорът на ОД на МВР комисар Дойчин Дойчинов, както и опитни криминалисти от полицията. В 20-ия час от издирването на 2-годишното дете беше пуснат дрон, който наблюдава гористата местност, намираща се в непосредствена близост до къщата на семейството в Якоруда.  Мехмед има по-голямо братче, а след него са родени още две деца, като най-малкото е на 6 месеца. В момента в дома на семейството е бабата, която гледа най-малките деца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.