Шокиращи разкрития за убиеца на млада майка, който бе заловен на границата ни с Гърция

https://crimes.bg/analizi/shokirashti-razkritiya-za-ubieca-na-mlada-mayka-koyto-be-zaloven-na-granicata-ni-s-garciya/41152 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убиеца на млада майка, който бе заловен на границата ни с Гърция

Шокиращи разкрития за убиеца на млада майка, който бе заловен на границата ни с Гърция

Грузински гражданин бе арестуван на границата ни с Гърция, който е обвиняем за убийството на млада майка в Гърция, пише БЛИЦ, позовавайки се на BG-VOICE.

Той е арестуван, докато се опитвал да премине с автомобил от Гърция до България с фалшив паспорт, съобщи вестник Vima.

Малко преди зазоряване във вторник, докато Харамболос Анаганстополус спял до съпругата си Каролайн Крауч (20 г.), която е британска гражданка, и бебето им,  трима крадци нахлули в дома им в Глика Нера, близо до Атина.

Почерненият мъж, който е пилот от гражданска авиация, споделя че докато крадците претърсвали дома им, съпругата му Крауч била вързана и задушена. През това време той бил вързан и със запушена уста, докато крадци претърсвали имота за пари и бижута.

Съпругът съобщи пред полицията, че е зърнал убиеца на жена си по време на нападението.

Предстои той да разгледа снимки на 30 заподозрени. Полицията вярва, че убиецът не е знаел, че Анагностопулос е видял лицето му, но е убил жената, защото тя го е видяла.

Държавната телевизия ERT заяви, че кучето на семейството също е убито, докато бебето е невредимо.

„Иска ми се никой никога да не преживява това, което преживяхме снощи. Това беше кошмар. Умолявахме крадците да не ни навредят. Казахме им къде са парите и ги помолихме да ни оставят на мира. Полицията ще ги хване“, споделя почерненият мъж.

Крадците са избягали с пари и бижута, докато Анагностопулос е извикал полиция, след като е успял да се освободи.

Гръцкото правителство обяви, че са откраднати пари и бижута на стойност £ 260 000.

Министърът, отговорен за обществения ред, Михалис Крисохоидис, определи убийството като „особено отвратително“. Той добави: „Рядко човек среща подобно варварство в Гърция, в гръцкото общество, дори сред престъпниците“, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.