Шокиращи разкрития за убиеца на 3-годишния Ангел

https://crimes.bg/analizi/shokirashti-razkritiya-za-ubieca-na-3-godishniya-angel/41173 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убиеца на 3-годишния Ангел

Шокиращи разкрития за убиеца на 3-годишния Ангел

Делото срещу Митко Михайлов, арестуван за убийството на бебето на приятелката си в Асеновград, не тръгна заради отсъствието на адвокат. Оказа се, че защитничката му – Сузана Алепова е подала молба за отлагане на делото. Тя е в платен годишен отпуск, пише БЛИЦ, позовавайки се на trafficnews.bg.

По време на заседанието днес трябваше да бъдат изслушани свидетелите и вещите лица.

Близките на Митко и тези на убитото момченце бяха в залата.Делото срещу Михайлов ще премине по общия ред, въпреки готовността му да признае вината си.

Припомняме, че тялото на детенцето бе откарано в спешното отделение на местната болница на 9 март. То е пристигнало в Спешното отделение, след като било намерено на улицата.

Лекарите единствено са установили смъртта на детето. Седмица преди убийството то е било прието в детското отделение с белодробно заболяване. То обаче е напуснало самоволно, като е прибрано от родителите му, без да бъде изписано.

Михайлов нанесъл побой на момчето, като го удрял с шамари по лицето и с юмруци по тялото. Той хвърлял детето на леглото няколко пъти и то се ударило в облегалката на спалнята, паднало и на земята.

24-годишният асеновградчанин решил да нанесе побой на детето, защото то постоянно плачело и не се отделяло от майка си. Майката станала свидетел на деянието му и за да не го издаде, мъжът я заплашил, че ще я убие, като насочил нож към гърлото и.

Според медицинската експертиза причината за смъртта е тежка гръдна и коремна травма, която е довела до дихателна недостатъчност и остра кръвозагуба.В разпоредителното заседание 24-годишният мъж изцяло призна вината си и поиска делото да премине по съкратената процедура.

Михайлов е обвинен в тежко умишлено престъпление – убийство, което не позволява процесът да премине при тази хипотеза и искането му не беше уважено. Майката на убития Ангел - Малинка Йорданова поиска и 200 хиляди лева обезщетение.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.