Шокиращи разкрития за Мехмед, който се самоуби в Германия

https://crimes.bg/analizi/shokirashti-razkritiya-za-mehmed-koyto-se-samoubi-v-germaniya/40494 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за Мехмед, който се самоуби в Германия

Шокиращи разкрития за Мехмед, който се самоуби в Германия

Хора от Кърджали проговориха за Мехмед, който се самоуби в Германия. 55-годишният мъж е вдигнал голяма къща в квартал „Боровец“ в родния си град.

Негови съседи разкриват, че той е инвестирал спестяванията си от гурбета в голямата къща. Тя е на 4 етажа и е почти завършена.

Драмата с два трупа се разигра в германския град Висбаден.

В малките часове на нощта в понеделник 55-годишният Мехмет М. от Кърджали стреля по съпругата си и нейната сестра. След това той се самоуби. Двамата със съпругата му загиват на място. Сестрата на жена му е настанена в болница. Тя е в кома, с огнестрелна рана в главата.

Все още не е ясно колко точно са били куршумите, изстреляни от Мехмед. Запознати споделят, че в основата на тежкото престъпление стои ревност.

На това мнение е и наблюдаващият прокурор Флориан Брейденбах. По думите му, мъжът прострелял съпругата си, „която се била разделила с него“.

Фамилията е работила в магазин за риба в Германия. От няколко месеца обаче Мехмед и жена му били разделени, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.