Шокиращи разкрития за 19-годишния Петър Маринашки, който уби приятелите

https://crimes.bg/analizi/shokirashti-razkritiya-za-19-godishniya-petar-marinashki-koyto-ubi-priyatelite/41198 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за 19-годишния Петър Маринашки, който уби приятелите

Шокиращи разкрития за 19-годишния Петър Маринашки, който уби приятелите

19-годишният Петър, който причинил зверската катастрофа край Стамболийски, се изправя пред съда на 22 юни.

При инцидента загинаха приятелите му Виктор Василев и Тодор Бараков

Преди дни прокуратурата му повдигна официално обвинителен акт, пише БЛИЦ, позовавайки се на trafficnews.bg.

Младият шофьор е нарушил правилата за движение по Закона за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смърт на 16 и 17 годишни момчета, както и средна телесна повреда на друго 16-годишно момче, довела до трайно затруднение на движенията на дясната му ръка. Нарушението е извършено след употреба на наркотично вещество – марихуана и е довело до смъртта на повече от едно лице, както и средна телесна повреда на едно лице.

Междувременно Петър Маринашки многократно се оплаква от бащата на починалия Тодор Бараков, като дори завежда жалби до прокуратурата. Причината са многократните публикации на почернените родители в социалните мрежи, в които информират близки и приятели с развитието на случая.

„Прокуратурата е направила проверка на изложените в жалбата на Петър Маринашки оплаквания срещу мен и е достигнала до извода, че като публично давам гласност на позицията си и изисквам да се положат всички усилия от компетентните органи, за да се разкрие пълната истина по случая, не съм извършил никакви престъпни действия!

Бараков написа в профила си, че Окръжна прокуратура – Пловдив не е приела за основателни доводите на Петър Маринашки и той не е нарушил закона с изнасянето на подобна информация.

Почерненият баща оправят апел всички, които подкрепят него и близките на Виктор, да му окажат подкрепа в съдебна зала.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.