Сбиване между привърженици на „Левски“ и ЦСКА в София. Ето какви са последствията!

https://crimes.bg/analizi/sbivane-mezhdu-privarzhenici-na-levski-i-cska-v-sofiya-eto-kakvi-sa-posledstviyata/43153 Crimes.bg
Сбиване между привърженици на „Левски“ и ЦСКА в София. Ето какви са последствията!

 

И този път вечното дерби не се размина без екшън

 

И този път дербито между Левски и ЦСКА не се размина без сбиване между привържениците.

 

Екшънът се е случил в района на метростанция „Орлов мост“ в столицата, отбелязва Българското национално радио.

 

В резултат на сбиването между двете агитки е пострадал мъж на 50 години. На пострадалия е оказана помощ от медици. Вече има задържан за екшъна.

 

При друг инцидент случил се в следобедните часове на днешния ден са били нападнати трима футболни фенове. Нападението се е случило на бензиностанция на АМ Тракия, в района на 3-ти км. в посока София.

 

Нападателите взели мобилен телефон и ключовете от автомобила на нападнатите. Полицейските власти работят по уточняването на подробности около нападението.

 

Припомняме, че заради срещата между Левски и ЦСКА полицейското присъствие в центъра на столицата е засилено.

Полицейските власти предупредиха изрично дамите, които ще присъстват на дербито да не носят парфюми със себе си. Ако нарушат това правило, те ще им бъдат конфискувани.

 

Със сигнални ракети на полувремето на финала се обстрелваха агитки на двата футболни отбора. Това създаде допълнително напрежение и се наложи на пистата на Националния стадион да бъдат пренасочени още полицейски служители.

 

Първо фенове на Левски, настанили се в сектор „В“ обстреляли цесекарите, а те на свой ред не им останали длъжни и отвърнали.

В резултат на обстрелването помежду им един от стюардите в сектор „Г“ е бил уцелен.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.