Съседи на убиеца Валентин направиха шокиращи разкрития

https://crimes.bg/analizi/sasedi-na-ubieca-valentin-napraviha-shokirashti-razkritiya/40973 Crimes.bg
Съседи на убиеца Валентин направиха шокиращи разкрития

Съседи на убиеца Валентин направиха шокиращи разкрития

Трагедията се разигра във врачанското село Манастирище.

Убитият Калин е от ромски произход, но в селото се ползвал с голям авторитет.

В дома на убиеца Валентине открит цял арсенал от оръжия. Сред боеприпасите са открити дори гранати, предава БНТ.

Рени - майката на убития Калин вчера чакала двамата си синове да се върнат за обяд.

"Двамата ходят на работа, прибират се за обяд. Със снахата садихме райграс. Чухме 5 изстрела. Казват, че са 8-9, но ние чухме пет. Видяхме колата ни с бясна скорост да върви по шосето и се удари в контейнера. Изтичахме двете и видяхме брат му да тича от колата и да вика: "Убиха брат ми, викайте линейка", казва почернената жена.

"Хванах на детето ми главичката - цялата му уста беше синя. Жена му падна върху коленете му и започна да реве", добави почернената жена.

Тя сподели, че между Валентин и големия й син преди време е имало конфликт - убиецът наръгал с нож Калин в дискотека.

 "Хората ни казаха, че на този човек не може да му се направи нищо. Брат му търсете за отговорност - изписал ли го е, помогнал ли му е. Той е военен в София", споделя още Рени.

Жена от селото споделя, че също е имала проблеми с Валентин. Преди време той се заканил на детето й с голям нож. Забранил му да минава пред дома му.

Цветомир, който също живее в селото, днес  е подал днес сигнал на тел 112, защото, когато минал покрай къщата, майката на убиеца започнала да хвърля камъни по него. "Тя също е агресивна. Какво трябва да се случи още?! Защо са я оставили тази жена, при все че е агресивна и психично болна. Не знам какви случаи още трябва да станат", споделя Цветомир, цитиран от БЛИЦ.

Кметът на селото сподели с много мъка, че най-доброто момче вече не е сред тях.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.