Съдът попари Пламен Бобоков

https://crimes.bg/analizi/sadat-popari-plamen-bobokov/40597 Crimes.bg
Съдът попари Пламен Бобоков

Лоши новини за Пламен Бобоков

Новините за Пламен Бобоков не са никак добри.

Специализираният наказателен съд отказа да свали забраната, която му наложи за пътуване в чужбина.

В съдебната зала бизнесменът заяви, че няма никакви намерения да се укрива. Той подчерта още, че у нас има семейство с три деца, възрастни родители, както и дългогодишен бизнес, за които трябва да се грижи.

 Пламен Бобоков, който се сдоби с няколко обвинения, поиска да бъде отменена ограничителната му мярка да напуска пределите на страната, за да поддържа работните си контакти и да провежда срещи с бизнес партньори от други държави. Но според магистратите това би довело до риск той да се укрие от правосъдието, пише БЛИЦ, позовавайко се на БГНЕС.

Държавното обвинение определи мярката като необходима.

Съдът отказа да разреши на бизнесмена еднократно кратковременно пътуване до Украйна, отново свързано с бизнеса му, за периода от 28 февруари до 4 март. Според защитата му обаче то не може да бъде осъществено напрактика заради процесуалните срокове за протест или обжалване на решението, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.