Проговори приятел на Мехмед от Германия

https://crimes.bg/analizi/progovori-priyatel-na-mehmed-ot-germaniya/40522 Crimes.bg
Проговори приятел на Мехмед от Германия

Проговори приятел на Мехмед от Германия

Приятел на Мехмед от драмата в Германия направи разкрития за случилото се.

„Какво нещо е гурбетът!? Има радост, има тъга, има глад, има и много пари, а в случая с Мехмед – предателство и смърт. Неговата и на жена му“, това заяви пред 24rodopi.com кърджалиец. Той е бил близък на Мехмед , който уби съпругата си, след това простреля с незаконното оръжие балдъзата си и накрая се самоуби.

 55-годишният Мехмет М. е бил глава на семейството. Във фаталната нощ срещу 1-ви февруари сигналът за трагедията е подаден в 3:45 часа. Малко по-късно пристига линейка и полиция. Констатирана е смъртта на жената на Мехмед.

Балдъзата му е откарана в болница в тежко състояние.

Запознати разкриват, че ревност е в основата на трагедията. На същото мнение е и наблюдаващият прокурор Флориан Брейденбах. 

Мехмед е обвинявал балдъзата си за раздор в семейството му.

 

Цялата фамилия е събирала пари за нов дом в Кърджали.

„Оправили са си живота“ в богатата „нова родина“. Там е и краят. Заедно в последните минути на тази земя. Тръгнаха уж за Рая, а ще ги върнат в ковчези", споделя близък на опечалената фамилия, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.