Приятелката на Кристиан Николов проговори в съда

https://crimes.bg/analizi/priyatelkata-na-kristian-nikolov-progovori-v-sada/40596 Crimes.bg
Приятелката на Кристиан Николов проговори в съда

Приятелката на Кристиан Николов проговори в съда

Симона Цанкова - приятелката на Кристиан Николов, проговори в съда. Тя разказва, че деня преди фаталната катастрофа е решила да празнува рождения си ден. За целта комапнията организирала пикник на Витоша. Но полицаите ги видели и се наложиоло да се върнат, предава БНТ, пише БЛИЦ.

Униформените съставили актове на младежите заради забраната за събирания във връзка с ограничителните мерки против разпространението на коронавируса. Тогава купонът се преместил в дома на Кристиян и продължил да след полунощ. Всички употребявали алкохол, споделя Симона.

Същата вечер Кристиян споделил с нея, че се почувствал странно, след като изпил 6 шота. След това той пил успокоителен чай и се намазал с успокоителен крем. Купувал ги онлайн и ги ползвал по време на сесии.

В деня на катастрофата се събудили в ранния следобед. Заедно с Георги Иванов тръгвали на разходка.

 

По време на катастрофата чела инструкции как да свърже плеър за музика с Bluetooth слушалки и не видяла откъде минават. Чула Георги да вика нещо, вдигнала глава и тогава се ударили в нещо, което тя не е видяла, става ясно от думите й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.