Приятел на велосипедиста, убит от таксиджия разкри страшен факт

https://crimes.bg/analizi/priyatel-na-velosipedista-ubit-ot-taksidzhiya-razkri-strashen-fakt/38388 Crimes.bg
Приятел на велосипедиста, убит от таксиджия разкри страшен факт

В рамките на 10 минути на телефон 112 е подаден само един сигнал за инцидента

Приятел на велосипедиста, който бе убит от таксиджия, разкри страшен  факт.

 

„Минавах съвсем случайно по същия маршрут и го видях да лежи на земята. Първоначално помислих, че е леко пострадал, но когато се приближих, видях, че е в тежко състояние и целият в кръв.“

 

Това разкри в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия приятел на блъснатия от таксиджия велосипедист, който  последствие загина. Припомняме, че инцидентът се случи на кръстовището при стадион "Локомотив" в София.

 

„През тези жизненоважни 5-10 минути само един човек се е обадил на Спешна помощ. Сигурен съм, че всички в момента на удара са видели инцидента, но никой не е сигнализирал достатъчно бързо на 112'', допълни приятелят му.

 

„Разбрах по телефона, че е в съзнание, но с тежки травми. Доколкото знам е бил спешно откаран за мозъчна операция. Дали виновникът е жена или мъж аз не знам, надявам се това да установят компетентните органи. Разследването трябва да стигне докрай'', категоричен е друг приятел на починалия велосипедист.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.