Приятел на Кристиан Николов разкри какво се е случило малко преди катастрофата

https://crimes.bg/analizi/priyatel-na-kristian-nikolov-razkri-kakvo-se-e-sluchilo-malko-predi-katastrofata/41123 Crimes.bg
Приятел на Кристиан Николов разкри какво се е случило малко преди катастрофата

Приятел на Кристиан Николов разкри какво се е случило малко преди катастрофата

Георги Иванов - приятелят на Кристиан Николов, разкри пред съда какво се е случило малко преди катастрофата с Милен Цветков.

Секунди преди  инцидента Николов бил задрямал и с клюмнала глава зад волана.

Георги е един от преките свидетели на катастрофата, при която загина журналистът. Във фаталния миг той е бил в колата с Кристиан и неговата приятелка Симона, предаде БТА, пише БЛИЦ, позовавайки се на агенцията.

Георги Иванов си спомни, че секунди преди сблъска си гледал телефона, като с периферното си зрение видял, че наближават светофар, който свети в червено. Именно тогава погледнал към Кристиан и видял, че той е задрямал и с клюмнала глава.

Той го заговорил, но в този момент се случила катастрофата.

Според Георги Иванов колата, която Кристиан карал, се движела с около 70-80 км/ч.

Младежът си спомни, че преди инцидента той, Николов и Симона не са употребявали алкохол и наркотици, но разказа, че Кристиан не се чувствал добре сутринта преди инцидента.

Иванов разкри и защо е избягал от мястото на инцидента. Той заяви, че баща му не знаел за завръщането му от чужбина в България. И затова избягал от мястото на инцидента. Иванов добави, че не е видял дали Кристиан и Симона помагат на Цветков.

Младежът разказа още, че Кристиан пиел чай за успокоение, защото много се притеснявал преди изпит. В напитката имало съставката CBD, която се извлича от конопа и се продава свободно на пазара.

Вечерта преди инцидента Кристиан споделил с приятелите си, че отново ще консумира от този чай.

Припомняме ви, че катастрофата, при която загина журналистът, се случи миналия Великден.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.