Последни новини за жестокия убиец от Покровник

https://crimes.bg/analizi/posledni-novini-za-zhestokiya-ubiec-ot-pokrovnik/41072 Crimes.bg
Последни новини за жестокия убиец от Покровник

Шокиращи разкрития за убийството в Покровник

 

Окръжен съд – Благоевград взе решение за извършителя на жестокото убийство в Покровник. Наложена му е най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

 

В понеделник полицията в Благоевград бе вдигната на крак, след сигнал за намерен в двора на къщата си мъртъв мъж. Починалият бе открит до оградата зад къщата, в която живее заедно с по-малкия си брат. По-късно стана ясно, че двамата са се скарали и се е стигнало до братоубийство.

 

Съставът на Окръжен съд – Благоевград, председателстван от съдия Петър Пандев, прецени след като се запозна с доказателствата по случая. че може да се направи обосновано предположение, че С. С. В. е съпричастен към деянието, за което му е повдигнато обвинение, както и че съществува реална опасност той да се укрие.

 

Мъжът е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 03.05.2021 г. около 10.00 часа в с. Покровник, общ. Благоевград, в махала “Влаховци“ е извършил жестоко престъпление. Умишлено той е умъртвил собствения си брат чрез нанасяне на удари с твърд предмет /тояга/ в областта на главата брат си. Убийството на Й. С. В. е определено от магистратите като престъпление по чл. 115 от НК.

 

Постановеното определение от Окръжния съд подлежи на обжалване в тридневен срок пред Апелативен съд град София, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.