Последни новини за убиеца Валентин

https://crimes.bg/analizi/posledni-novini-za-ubieca-valentin/40972 Crimes.bg
Последни новини за убиеца Валентин

Последни новини за убиеца Валентин

Убиецът Валентин се барикадира в дома си в село Манастирище, пише Блиц, позовавайки се на BulNews. Екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма в София, по-известни като „Баретите“, са били вдигнати под тревога.

Те са пристигнали в селото с 2 пътнически микробуса и 2 бронирани специализирани коли.

След като Валентин видял, че домът е обграден от баретите, се предал.

Стрелецът вече е задържан, а след залавянето му от Специализирания отряд за борба с тероризма, криминалистите от Враца започнаха работа по събиране на улики по случая.

45-годишният мъж простреля и уби съселянина си Калин. Драмата се разигра във врачанското село Манастирище. Валентин е задържан над 5 пъти за предишни прояви. Той убил Калин на пътя за кариерата.

Убиецът е психично болен. Преди време той е бил настанен в специализирано заведение.

Валентин причакал жертвата си на пътя и го гръмнал с пушка, докато Калин карал колата си.

Жертвата е от ромски произход. Негови съселяни споделят, че той е от добро семейство, а наскоро баща му е починал от коронавирус.

Двамата мъже се спречкали преди година и дори се стигнало до физическа саморазправа. Вероятно това е причината за днешното отмъщение, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.