Пoследни новини за убиеца на Любомира

https://crimes.bg/analizi/posledni-novini-za-ubieca-na-lyubomira/40977 Crimes.bg
Пoследни новини за убиеца на Любомира

Пoследни новини за убиеца на Любомира

Съдът в Кюстендил насрочи делото за убийството на 31-годишната Любомира. Николай Иванов е подсъдим по случая, пише Блиц, позовавайки се на Struma.bg.

Драмата се разигра на 21.03.2020 година в къща на ул. „Риша“ в ромския квартал в Кюстендил. Тогава 53-годишният Николай умишлено умъртвил 31-годишната Любомира. Мъжът е с богато съдебно досие. Не е от известните ромски кланове. Осъждан е за кражби и за наркотици.

Убитата 31-годишна жена е българка и допреди година е живеела в района на квартал „Бузлуджа“ в Кюстендил. Трагедията обаче се разиграва в квартал „Изток”.

До драмата се стига след употребата на обилно количество алкохол от страна на убиеца.

Жертвата е издъхнала вследствие на нанесени множество удари по цялото тяло. Това са изводите на патоанатомите. 50-годишният мъж изтрезнял, осъзнал какво се е случило и позвънил на Спешен център.

Съдът конституира като частни обвинители и граждански ищци родителите на пострадалата, които предявиха искове за претърпените неимуществени вреди в размер на 200 000 лв. от майката и 100 000 лв. от бащата на пострадалата.

На 21 и 28 юни 2021 година са насрочени делата по случая. На заседанията ще бъдат призовани свидетелите съгласно обвинителния акт, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.