Последни новини за делото за смъртта на Милен Цветков

https://crimes.bg/analizi/posledni-novini-za-deloto-za-smartta-na-milen-cvetkov/40601 Crimes.bg
Последни новини за делото за смъртта на Милен Цветков

Очевидци ще дадат показания по случая

Във вторник в съда се явиха годеницата и приятели на подсъдимия Кристиян Николов. Те дадоха показания по случая и разказваха за купона, на който са били преди деня на катастрофата.И въпреки резулатите от експертизата за наличието на три вида упойващи вещества в кръвта на младия мъж, никой от приятелите му не каза да го е видял да се дрогира."Дали някой го е видял да взема, дали не го е видял, за нас това няма никакво значение, важна е обективната находка, това, което са намерили в организма му", коментира показанията адвокатът на наследниците на Милен Цветков Менко Менков.Годеницата на Кристиян Николов -  Симона Цанкова - която е била в джипа-убиец заяви, че любимият е бил първият, който се опитал да му окаже помощ на журналиста.Адвокатът на подсъдимия Константин Симеонов твърди, че думите й могат да бъдат потвърдени от свидетели.

"В дадения случай неговата помощ може да не е решаваща. Най-вероятно в конкретния случай, за съжаление, Милен Цветков не е имал никакви и шансове. Просто той е едно нормално момче.", споделя Симеоно, цитиран от БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.