Поредно разочарование за туристите по родното Черноморие

https://crimes.bg/analizi/poredno-razocharovanie-za-turistite-po-rodnoto-chernomorie/41189 Crimes.bg
Поредно разочарование за туристите по родното Черноморие

Туристите по родното Черноморие са разочаровани

 

За пордна година туристите по родното Черноморие остават разочаровани.

В ефира на бТВ бившият председател на Държавната агенция по туризма Анелия Крушкова съобщи лоша новина за туристите по родното Черноморие.

 

Тя заяви, че е невъзможно чадърите на плажа да са безплатни, защото такова решение трябва да бъде взето по предложение на Министерството на туризма от парламента, а до момента не е направено.

 

Анелия Крушкова добави, че проблемът с чадърите всяка година тормози и двете страни, които са в този реален бизнес – хотелиери и концесионери. Тя заяви, че те трябва един път завинаги да разберат, че проблемът е в тези дребни неща, които съсипват почивката на летовниците.

 

Експертът поясни, че не е ясно колко хотела ще отворят това лято.

 

Според нея много ясно трябва да бъде казано, че сме сигурна туристическа дестинация и тук е ролята на държавата.

 

„Ако те ясно излязат и обявят това, смятам, че много от туристическите представители в чужбина ще се обърнат към нас с желание да докарат своите туристи тук“, на мнение е експертът.

 

Крушкова заяви, че тази година, повече от всяка друга година, туризмът е политика, особено за Русия. Според мен министър Балтова трябва да замине за Русия, да води преговори и да осигури тези самолети, които ще докарат руските туристи.

 

Експертът изразни мнение, че шпионският скандал с Русия обезателно ще рефлектират върху туризма, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.