Полицейски удар за 760 хиляди лева

https://crimes.bg/analizi/policeyski-udar-za-760-hilyadi-leva/38016 Crimes.bg
Полицейски удар за 760 хиляди лева

Срещу съдържателите на обектите са образувани досъдебни производства




Източник:




2019-07-09 15:31:00


Анализи


0

Прочетено: 56952

Кратка връзка








Срещу съдържателите на обектите са образувани досъдебни производства

При специализирана полицейска операция в два магазина, са били иззети стоки за над 750 хиляди лева.

 

Магазините са предлагали дрехи и аксесоари, съобщават от ОД на МВР – Варна.

 

На 8 юли в курортен комплекс Златни пясъци и в търговски обект на ул. „Дрин“ във Варна е проведена специализирана операция от служители на сектор „Икономическа полиция“ при ОД на МВР – Варна.

 

Специализираната операция е била с цел установяване и документиране на престъпления против интелектуалната собственост. В хода на операцията, са проверени и два търговски обекта. В същите били установени различни стоки (обувки, чанти и аксесоари) на редица търговски марки, без нужната документация за изричното съгласие от страна на притежателите на съответните марки.

 

Иззетите стоки при специализираната операция са на обща стойност около 762 500 лева. Срещу съдържателите на обектите – 37-годишният Р.Х. и 32-годишният Е.С., са били образувани досъдебни производства. За случая е уведомен прокурор от Районната прокуратура във Варна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.