Погребват Стефан Данаилов утре (Подробности)

https://crimes.bg/analizi/pogrebvat-stefan-danailov-utre-podrobnosti/34088 Crimes.bg
Погребват Стефан Данаилов утре (Подробности)

Погребението на Стефан Данаилов ще се състои утре. Тогава той ще бъде погребан до любимата си Мария. Опелото ще се състои на частните гробища в Бояна. Траурната церемония ще започне в 14 часа, Днес е поклонението в Народния театър. То започна в 11,00 часа и ще продължи, докато има хора, които са дошли специално, за да се сбогуват с великия актьор, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Трафик нюз". Навън има километрична опашка от хора. Сред тях са не само близки и познати на Ламбо, но и негови почитатели.    

 

Студентите на покойния актьор също дойдоха да се сбогуват с него. Тя стояха неотлъчно до ковчега му. Сред тях бяха Силвия Лулчева, Дарин и Деян Ангелови, Башар Рахал и всички студенти от последния клас на Ламбо в НАТФИЗ. 

 

На поклонението бе и пристигналият от САЩ син на Ламбо - Владимир, който бе заедно със съпругата си. Освен него, съболезнования приемаха още и доведеният син на актьора - Росен Цанков и племенницата му Росица Обрешкова, пише БЛИЦ.

 

В залата неутешимо ридаеше и жената, която години наред беше сътрудник на Ламбо - Невяна Малчева. Поклонението бе насрочено за днес заради прибирането на Влади от САЩ. Стефан Данаилов издъхна в средата на миналата седмица във ВМА. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.