По-евтина ли ще е почивката това лято?

https://crimes.bg/analizi/po-evtina-li-shte-e-pochivkata-tova-lyato/41195 Crimes.bg
По-евтина ли ще е почивката това лято?

По-евтина ли щд ни излезе почивката това лято?

Летният сезон по Северното Черноморие започна с малък брой български туристи. Чуждестранните гости на практика почти отсъстват. Дали ценовата политика може да изиграе решаваща роля за привличане на повече туристи и колко би ни струвала почивката.

От бранша се надяват на повече чуждестранни туристи. От репортаж на Нова тв стана ясно, че курортните комплекси не предвиждат увеличение на цените на услугите си.

За трета поредна година „Албена” запазва цените.

Нощувките в курорта „Златни пясъци” започват от 30 лв., но там се опасяват от ценова война между хотелите.

И в къщите за гости не се предвижда увеличение на цените.

Експертите са категорични, че тази година почивката на морето ще ни струва, колкото и преди, тъй като повечето комплекси запазват цените.

„Силно се надяваме да няма отлив на туристи и като цяло да има някакво по-голямо раздвижване в сравнение с миналата година”, каза Свилена Георгиева, отговорник търговска зала в заведение.

Неясен е въпросът с цената на чадърите и шезлонгите, за туристите, които не са гости на хотелските комплекси, пише dariknews.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.