Пламен Костов, който спря „Хоризонт“, се оказа рецидивист

https://crimes.bg/analizi/plamen-kostov-koyto-sprya-horizont-se-okaza-recidivist/43362 Crimes.bg
Пламен Костов, който спря „Хоризонт“, се оказа рецидивист

Това не е първата му такава проява

Стана ясно, че човекът на Иван Костов в Българското национално радио – Пламен Костов, е действал по предварителен план за саботаж.

Планът е бил в услуга на кръга „Капитал“. Сега това разкритие не само се потвърждава, но се оказва, че директорът на дирекция „Техника“ е истински рецидивист в желанието си да услужи на своя ментор от Драгалевци и на присъдружната на Иво Прокопиев психодясна грантова глутница от „журналисти“.

 

Красимир Луканов, който е работил в БНР през 2001г., сега е част от екипа на „Господари на ефира“. Именно той свидетелства, че Пламен Костов, тогава административен директор на националното радио, със зъби и нокти е защитавал назначения от Иван Костов тогавашен генерален директор Иван Бориславов. И не само го е защитавал, но и отново е дръпнал шалтера на „Хоризонт“. 

 

Ето какво пише Луканов:

„Годината е 2001. Цялата програма „Хоризонт“ е на бунт срещу избора на Иван Бориславов за генерален директор. Поетът Бориславов призоваваше по „Хоризонт“ сутрин да се четат стихове, а да не занимаваме хората с политика.

 

Една ранна утрин знаехме, че ще дръпнат шалтера на „Хоризонт“. Събрахме се в 5 часа призори над 50 човека. „Преди всички“ стартира, но в 6.20 сигналът беше спрян и започна излъчване от студио в програма „Христо Ботев“.

 

Цялата програма „Хоризонт“ бе елиминирана задълго, а скоро започнаха и уволненията. Аз бях сред тях. Административен директор на БНР тогава беше Пламен Костов. Той организира локаута, той се беше барикадирал в заместващото студио със своя свита.

 

Години след това му се отблагодариха, като го направиха член на Управителния съвет на БНР. Пламен Костов е енциклопедия на мръсните тайни на Старата къща“.

 

Но ако през 2001г. Костов, след като е спрял „Хоризонт“ се е барикадирал в заместващото студио и е излъчвал програма, угодна на приватизатора Иван Костов и на назначения от него шеф на радиото, през 2019г. вече се е заел да сваля чрез открита диверсия и в услуга на психодесните си приятели, неудобния на задкулисието нов генерален директор на БНР Светослав Костов.

 

Така излиза, че Пламен Костов не само е верен от години на психодесните си покровители, но е бил и истинска „спяща клетка“ в БНР, готова да бъде активирана при нужда. А относно методите им на действие – те винаги са били едни и същи  - заглушаване по всеки възможен начин на гласа на инакомислещите, прокарване само на угодните им тези и рушене на държавността. Докато нагло говорят, че се борят за „свобода на словото“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.