Пияната учителка от Хисар с условна присъда

https://crimes.bg/analizi/piyanata-uchitelka-ot-hisar-s-uslovna-prisada/34364 Crimes.bg
Пияната учителка от Хисар с условна присъда

44-годишната учителка от едно от основните училища в Хисар Тонка Драгиева се съгласи на споразумение с прокуратурата.




Източник:




2020-02-14 11:31:00


Анализи


0

Прочетено: 56574

Кратка връзка








44-годишната учителка от едно от основните училища в Хисар Тонка Драгиева се съгласи на споразумение с прокуратурата.

 

Тя получава една година условно с три години изпитателен срок и е лишена от свидетелство за управление на МПС за една година.   Тонка Драгиева, която беше хваната да шофира пияна на път за работа в училище с 1,85 промила алкохол в кръвта, каза, че се признава за виновна и е готова да понесе наказанието си.  

 

Никой освен директорът на училището Иван Чавов не я бил подкрепил.  Драгиева, която е преподавател в занималня и учител по физическо възпитание, смятала да смени професията си и вече да не бъде педагог, а да се занимава с друго - искала да стане кинезитерапевт.   

 

Преди дни хисарските ченгета провеждаха акция около училищата за наркотици. Случайно е била заловена Драгиева, която е отивала да преподава на децата в алкохолно опиянение.   Пред полицаите тя дала обяснения, че е била на празник и е пила до 4 ч. сутринта, спала два часа, а след това се качила на колата.   Освен че е шофирала в нетрезво състояние, учителката е била и с изтекла шофьорска книжка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.