Първи подробности за убийството в Шумен

https://crimes.bg/analizi/parvi-podrobnosti-za-ubiystvoto-v-shumen/39918 Crimes.bg
Първи подробности за убийството в Шумен

Първи подробности за убийството в Шумен

Днес следобед се разигра кървава драма на кръстовището на ул. „Беласица“ в Шумен. Мъже бе убит с нож. Мотивите за убийството засега не са известни, пише БЛИЦ, позовавайки се на shum.bg.

Малко преди 2 следобед, минувачи станали свидетели на побоя между двама мъже. След като единият надделял, другият, едър мъж, облечен в камуфлажни дрехи напуснал местопроизшествието и тръгнал в посока Старата поликлиника.

Мъж с прякор Румен Клошаря е главният заподозрян за убийството. Той е бил въоръжен с голям нож. 

Половин час след кървавата драма Клошаря е бил забелязан в района на новото кръгово кръстовище на “Петър Парчевич” и “Васил Априлов” до болницата. Мъжът е задържан.

Директорът на ОДМВР Ялчън Расим обясни пред медиите, че малко след 13 ч. е постъпил сигнал за скандал, който е възникнал между двама клошари. 

Единият от тях е загинал, а другият е избягал. Жертвата е 50-годишен шуменец. Самоличността му все още не е установена. По всяка вероятност той също е клошар. Работата по случая продължава, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.