Още новини за трагедията с 24-годишния Вълко

https://crimes.bg/analizi/oshte-novini-za-tragediyata-s-24-godishniya-valko/42964 Crimes.bg
Още новини за трагедията с 24-годишния Вълко

 

Загиналият младеж е работил в куриерска фирма

 

 

Изплуваха нови разкрития за страшната трагедия с 24-годишния Вълко.

 

Оказа се, че при мелето, случило се на подбалканския път край Карлово, е пострадал още един човек. Припомняме, че тежкият инцидент взе и жертва.

 

Името на пострадалия е Венцислав С. Той е бил откаран в лечебно заведение, където е установено, че е със счупен таз и фрактура на крайник. За момента животът му е извън опасност. Венцислав е настанен в болницата. Той също е на 24 години и е от карловския край.

 

24-годишния Вълко К, който издъхна при инцидента е от карловското село Московец.

Припомняме, че трагедията се разигра към 5.30 ч. тази сутрин. Пристигналият на място полицейски патрул е установил, че лек автомобил се е завъртял на остър завой. В резултат на завъртането, превозното средство е навлязло в насрещната лента и се е ударило в тир. Загиналият младеж е водачът на колата.

 

Пробите за наркотици и алкохол на 46-годишния водач на камиона са отрицателни. След извършения оглед са предприети действия за отстраняването на камиона от пътното платно.

В родното село на загиналия младеж хората не спират да плачат за това, че си е отишъл без време. Вълко е бил служител в куриерска фирма. Имал е приятелка, но не е семеен.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.