Нови разкрития за убийството на DJ Теди

https://crimes.bg/analizi/novi-razkritiya-za-ubiystvoto-na-dj-tedi/40822 Crimes.bg
Нови разкрития за убийството на DJ Теди

Нови разкрития за убийството на DJ Теди

Наказателното дело за убийството Тодор Тодоров - DJ Теди, тръгна, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Труд".

Драмата се разигра на 26 февруари 2015 година, когато мъжът бе намушкан 7 пъти с нож пред дома си в кв. "Левски".

Извършителят и поръчителят на зверството бяха задържани бяха задържани 4 години по-късно.

Константин Бухлев е извършителят на престъплението, което е било поръчано от Григор Колев. В основата на жестоката драма е любовен триъгълник.

DJ Теди подновил стара връзка с дама, която била приятелка на Колев. 48-годишният мъж платил 20 000 евро на Бухлев, за да го избави завинаги от съперника.

Колев поиска отвод на съдебния състав, който не уважил желанието му. Поръчителят опита цели 6 пъти да излезе на свобода, но без успех.

Съдът даде ход на производството с разпит на свидетелите, открили тялото на Тодоров, които са подали сигнал на тел. 112. 

Свидетел с тайна самоличност, който е поставен под специална защита предвид същественото значение на показанията му по делото, също е бил разпитан.

За 23 април е насрочено следващото заседание. Предстои магистратите да изслушат показанията на 50 свидетели и 22 вещи лица.

Константин Бухлев и Григор Колев могат да получат наказания за лишаване от свобода за период от 15 г. или доживотен затвор без право на замяна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.