Нови разкрития за побоя над Фарук Манаф

https://crimes.bg/analizi/novi-razkritiya-za-poboya-nad-faruk-manaf/41171 Crimes.bg
Нови разкрития за побоя над Фарук Манаф

Нови разкрития за побоя над Фарук Манаф

Днес прокуратурата поиска постоянен арест за шеф на Трето районно управление Самуил Хаджиев.

 За полицая Атанас Качаков и съучастниците му Даниел Димитров и Симеон Иванов, отвлекли Фарук Манаф, ще се иска най-тежка мярка "задържане под стража".

Прокурор Иван Спиров от Окръжна прокуратура съобщи, че към Фарук Манаф са отправени много тежки закани, а побоят е бил брутален. Причината да бъде отвлечен е твърдение, че той е откраднал от тях марихуана в голямо количество.

Прокурор Спиров заяви, че е имало множество заплахи преди отвличането.

Отвлеченият е бил извикан за справка в Трето РУ от Качаков, Иванов и Димитров. След това го качват в автомобил и го карат в запусната сграда в района на "Скобелева майка" в Пловдив. Там му слагат качулка на главата и го пребиват жестоко.

Относно твърдението на Хаджиев, че старши комисар Рогачев е бил на оглед в склада за коноп, си остават само твърдения. На този етап няма доказателства за това.

Спиров заяви, че служителите са били там с личните си автомобили. 

Във въпросния склад е имало 500 кг коноп, който се произвежда легално.

Изслушани са и всички защитници на обвиняемите. Думите им ще бъдат взети под внимание преди да бъде определена мярката им, пише trafficnews.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.