Нови разкрития за катастрофата с Милен Цветков!

https://crimes.bg/analizi/novi-razkritiya-za-katastrofata-s-milen-cvetkov/41463 Crimes.bg
Нови разкрития за катастрофата с Милен Цветков!

При тежката катастрофа Милен Цветков е получил разкъсване на аортата, несъвместимо с живота. Това сочи експертиза, оповестена днес, по делото за смъртта на журналиста. Подсъдим за катастрофата е Кристиан Николов.

От удара разкъсванията на аортата са били много силни. За няколко минути само външният ѝ слой се е запазил. Това е и причината Цветков да успее да излезе от колата. След минути, според експертите, и външният слой на аортата се е разкъсал, и така в коремната кухина на журналиста е нахлуло голямо количество кръв. 

Друго заключение, за движението на джипа, управляван от Николов, показва, че около 200 метра той е ускорявал. След това 17 метра се е движел с равна скорост, и - последвал ударът. В рамките на тези 17 метра не е било възможно да бъде направено нищо, за да бъде избегнат ударът. Анализът на данните, според експертите, показва, че колата на Николов се е ударила в тази на Цветков със скорост между 90 и 101 км/час.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.