Нова версия за убийството в Благоевград

https://crimes.bg/analizi/nova-versiya-za-ubiystvoto-v-blagoevgrad/42072 Crimes.bg
Нова версия за убийството в Благоевград

 

Две досъдебни производства са образувани срещу Илия Априлов

Появи се нова версия за жестокото убийство в Благоевград.

 

Младият мъж, който уби родителите си, а след това се опита да замаскира деянието си, като опожари апартамента им, е употребил един от новите видове синтетика „Канибал“. Това разкриха криминалисти, цитирани от „Телеграф".

След като ги убива, 23-годишният Илия Априлов краде бус, бяга с него и катастрофира.„Възможно е под въздействие на стимулантите да се е отключило заболяване, което е предизвикало агресията му“, коментира психологът Иво Ташев.Според него това, че младежът се е опитал да прикрие стореното с пожар и след това е откраднал бус, означава, че той е осъзнавал какво прави.„Възможно е употребата на веществата да са дошли покрай спортните занимания на студента, който се е стремял да изглежда добре като много други хора – обясни още психологът Ташев,Според негови колеги причината за агресията му е, че родителите му в един момент са разбрали или са започнали да го подозират, че се друса, и са спрели джобните. Отказът да му дават пари е отключил агресията у младежа, който иначе е бил примерен студент.Две досъдебни производства са образувани срещу задържания за убийството на родителите си 23-годишен младеж Илия Априлов от Благоевград, съобщи говорителят на Окръжна прокуратура – Благоевград Георги Мадолев.Едното е във връзка със смъртта на неговите родители, а второто – за противозаконно отнемане на моторно превозно средство, което обвиняемият е извършил, след като е умъртвил родителите си.

 

Първият сигнал е постъпил малко преди 2 часа в нощта срещу понеделник до пожарната в Благоевград за пожар в апартамент „Ален мак“.

При първоначалния оглед са открити окървавените тела на собствениците на жилището – 60-годишен мъж и неговата съпруга 49-годишна жена.Съдът в Благоевград определи постоянна мярка „задържане под стража“ за обвиняемия Илия Априлов, пише blitz.bg.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.