Нова касапница отне човешки животи край Монтана

https://crimes.bg/analizi/nova-kasapnica-otne-choveshki-zhivoti-kray-montana/43817 Crimes.bg
Нова касапница отне човешки животи край Монтана

 

Извършен е оглед на местопроизшествието

Поредната касапница отне два човешки живота край Монтана.

 

В зверската катастрофа, която се случи в предиобедните часове на днешния ден между селата Студено буче и Доктор Йосифово, загинаха мъж и жена.

И двете жертви са по на 66 години, отбелязва BulNews.

 

Освен жертвите, в резултат на пътния инцидент има пострадали още трима човека. Всички пострадали са настанени в болницата в Монтана. Медиците отбелязват, че животът на единия от тях е в опасност. Специалистите правят всичко възможно да го върнат обратно към живота.

 

Очевидци разкриват, че предприето неправилно изпреварване е довело до касапницата с жертви. Автомобилът, предприел рисковата маневра се е забил челно в идващата насреща лека кола.

 

На мястото на пътнотранспортното произшествие е извършен оглед.

 

Тежък пътен инцидент се е случил снощи в отсечката между София и Перник.

 

Един час след полунощ се е наложило да бъде отцепено движението в изпреварващата лента, тъй като на пътното платно лежали два коня. Очевидец разкрива, че разстоянието между двете животни било около 100-тина метра.

 

На мястото имало и патрулки. Очевидецът разказва, че на единия кон му вливали система, докато другият бил без жизнени показатели. Покрай животните имало и кръв.

По всяка вероятност конете са излезли на пътя от близкото поле и са били ударени от някой от автомобилите. На мястото на инцидента е имало и патрулка.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.