Нощес кандидатка за селски кмет изживя най-големия кошмар в живота си

https://crimes.bg/analizi/noshtes-kandidatka-za-selski-kmet-izzhivya-nay-golemiya-koshmar-v-zhivota-si/38446 Crimes.bg
Нощес кандидатка за селски кмет изживя най-големия кошмар в живота си

 

Велчева е категорична, че случилото се няма да я сплаши

Кандидатката за кмет на село Попица в община Бяла Слатина – Недялка Велчева, изживя най-големия кошмар в живота си през изминалата нощ.

 

Неизвестни за момента извършители, са запалили автомобила на претендентката за кметския пост в село Попица.

Пожарът е избухнал след 22 часа снощи и въпреки усилията на огнеборците и на съседи от колата не е останало почти нищо.

 

Автомобилът е бил паркира пред дома на кандидат-кмета. Случаят се разследва. Тепърва ще се установява дали палежът има нещо общо с изборите. Преди два дни изгоряха два автомобила на кандидат за кмет от монтанското село Ерден. Пожарът е тръгнал от предната част, установиха, че е имало туба с нафта.

 

Недялка Велчева няма предположения, очаква органите на реда да открият извършителя. „Колата ми е много скъпа, това е последното нещо, което е купено от съпруга ми, преди да почине“, изплака тя. Велчева уточни, че този палеж няма да я сплаши и продължава да се бори за следващ мандат като кмет. Тя води на първия тур с близо 46% от гласовете. 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.