Невиждано меле в „отсечката на смъртта“ Русе-Бяла (ФОТО)

https://crimes.bg/analizi/nevizhdano-mele-v-otsechkata-na-smartta-ruse-byala-foto/43174 Crimes.bg
Невиждано меле в „отсечката на смъртта“ Русе-Бяла (ФОТО)

Като по чудо няма жертви

Жестоко меле, невиждано досега се случи в „отсечката на смъртта“ Русе-Бяла.

 

Два тира са се ударили точно в този участък от пътя. Заради пътнотранспортното произшествие е затворен за движение участъкът от пътя между Волово и Борово.

 

Сблъсъкът между двата тира е станал на завой. Според предварителната информация по случая, единият от тежкотоварните камиони е поднесъл заради мократа пътна настилка. В резултат на това движещият се насреща му камион се забил в него.

 

Заради тежкия сблъсък между двата тира, пътното платно е осеяно с каси бира, които е превозвал единият от тях. Другият тир пък се е обърнал на пътя. Като по чудо няма пострадали при инцидента.

 

Заради сблъсъка за известно време е било въведен обходен маршрут за леките коли. Тежкотоварните автомобили пък изчакват на място.

 

Мократа пътна настилка в София стана причина за зрелищен сблъсък тази сутрин. Той се е случил на кръстовището, образувано от ул. „Проф. д-р Иван Странски“ и бул. „Симеоновско шосе“.

 

От публикацията в социалната мрежа обаче не става ясно дали има пострадали в резултат на катастрофата.

 

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.