Нещо ужасно се случи във Видин

https://crimes.bg/analizi/neshto-uzhasno-se-sluchi-vav-vidin/40050 Crimes.bg
Нещо ужасно се случи във Видин

Това не е първият такъв случай

Съседи са намерили мъртъв мъж, който бил пребит преди дни в центъра на Видин.

 

За инцидента сигнализира уважавана жителка на крайдунавския град, пише "Конкурент". 

 

"В сряда са пребили един съсед, самотник. На площада във Видин. Няколко дни по-късно беше намерен у дома му мъртъв. Дано камерите са заснели убийците и дано службите си свършат работата, и накажат заслужено изродите", написа в социалните мрежи Красимира Елисеева.

 

Постът й беше коментиран от стотици гневни жители на крайдунавския град. За инцидента вероятно ще има повече информация в традиционния бюлетин на полицията. Във Видин пък припомнят, че това не е първият подобен инцидент, при който бият безнаказано хора в центъра на града.

 

Сред потърпевшите са както бездомници, така и братът на заместник-кмет. В същото време стана ясно, че Районното обвинение в крайдунавския град е внесло за разглеждане в съда обвинителен акт срещу А.С., В.В.С., К.К. и В.В. за извършени от тях престъпления – хулиганство и причиняване на телесна повреда.  

 

Случаят е от май тази година, когато на улица "Цар Александър II" бяха нападнати и набити братът на видинския заместник-кмет Владимир Скорчев и съпругата му. Инцидентът е станал пред децата им, а причина за нападението от ромската фамилия била направена предния ден забележка за паркиране. 

 

Понастоящем обвиняемите са с наложени мерки за неотклонение "парична гаранция", в различен размер.  Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.