Нещо страшно се случи в Дупница

https://crimes.bg/analizi/neshto-strashno-se-sluchi-v-dupnica/43787 Crimes.bg
Нещо страшно се случи в Дупница

 

По случая се води разследване

В Дупница се случи нещо страшно, което със сигурност ще ви изправи косите.

 

Мъж на 60 години е пребил жена на 52 години.

 

Забележете, екшънът се е разиграл на спирка в кв. „Горна махала” в града пред погледа на десетки свидетели. Никой от тях обаче не се опитал да спре побойника, разкриват очевидци на екшъна.

 

Около 14 ч. в съботния ден Даниела Т., която живее в кв. „Горна махала”, била нападната на спирката при „Цигането”. Нападението е извършено от нейния съкварталец Дечко Г. Той ударил нищо неподозиращата жена в лицето, в резултат на което тя се строполила на земята.

 

Това обаче не спряло нападателя и той продължил боя, ритайки я по главата и тялото.

Събрала се и тълпа от зяпачи, но никой от тях не направил дори опит да помогне на нападнатата жена, която крещяла от болка, пише struma.bg.

 

След като бил подаден сигнал на тел. 112 на място пристигнали екипи на Спешна помощ и полицията. След извършен на място преглед, пострадалата е откарана с линейка в „Пирогов“.

В резултат на нанесения й жесток побой жената е било с насинено и затворено око. Имала и няколко счупени ребра. Медици разкриват, че има реална опасност да изгуби зрението на едното си око.

 

Съпругът на пострадалата жена е заминал заедно с нея за София като придружител. Запознати разкриват, че той работи като охранител.

Извършителят на жестокия побой е задържан минути след стореното. Той е освидетелстван в Спешен център в Дупница.

 

По случая се води разследване. Уведомен е и дежурният прокурор, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.